Der er noget mystisk ved den gamle skole…

 

Knirkende lyde, et internet, der går på mærkelige tidspunkter og et rygte om bårer, menneskeknogler og svastika på loftet. Nej, alt er ikke helt almindeligt på Højdevangens skole, hvis man spørger eleverne – og det er netop, hvad jeg har gjort i podcastserien, Amagerstemplets, første afsnit.

Jeg var selv elev på Højdevangens skole, da jeg stødte på rygterne om loftlokalerne for første gang – og de har ikke sluppet mig siden. Men da det både er blevet sværere (og også lidt værre) at tro på spøgelseshistorier som voksen, besluttede jeg mig for at undersøge, hvor de historier kommer fra – og hvad der egentlig er deroppe.

Med hjælp fra skolens nuværende og tidligere elever, to skolebetjente, en lærer, en lokalhistoriker og en ekspert i spøgelseshistorier, har det, jeg ellers havde forsøgt afskrevet som en livlig barnefantasi, vist sig at være noget, der på mange måder er større.

Første afsnit af serien, hvor du altså kan finde ud af, hvordan spøgelseshistorien udvikler sig, bliver tilgængeligt d. 31.1 og kan findes her, på itunes eller der, hvor du normalt downloader dine podcasts. I mellemtiden kan du følge serien på Instagram.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *